Στρατηγού Αναστασίου Παπούλα 13
Fax: 2310 940006
E-mail: info@semas.gr

Το Σ.Ε.Μ..Α.Σ. στο Facebook

Το ΣΕΜΑΣ καλεί τα μέλη του στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία

Να δώσουν το «παρών» στα συλλαλητήρια που διοργανώνονται για τη Μακεδονία την Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2018, σε πολλές περιοχές της χώρας καλεί τα μέλη του το Σωματείο Ελλήνων Μεταποιητών Αλουμινίου και Σιδήρου (ΣΕΜΑΣ) που δηλώνει κατηγορηματικά την αντίθεσή του στην προοπτική μιας σύνθετης ονομασίας για το κράτος των Σκοπίων που θα περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία». Θα πρέπει να στείλουμε ξεκάθαρο μήνυμα προς την κυβέρνηση και προς τη διεθνή κοινότητα πως ο όρος «Μακεδονία» δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αποτελεί αντικείμενο διαπραγμάτευσης με το γειτονικό κρατίδιο. Να διαμηνύσουμε προς όλες τις πλευρές πως το όνομα της Μακεδονίας ούτε χαρίζεται ούτε πουλιέται. Υπενθυμίζεται ότι συλλαλητήρια θα πραγματοποιηθούν στις πόλεις Καβάλα, Σέρρες, Δράμα, Κιλκίς, Λαγκαδά, Νέα Μουδανιά, Έδεσσα, Φλώρινα, Καστοριά, Πτολεμαϊδα, Κατερίνη, Πολύκαστρο και σε άλλες πόλεις, ενώ στην Πέλλα, για συμβολικούς λόγους, θα πραγματοποιηθεί το κεντρικό συλλαλητήριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εκδηλώσεις - Δραστηριότητες