Στρατηγού Αναστασίου Παπούλα 13
Fax: 2310 940006
E-mail: info@semas.gr

Το Σ.Ε.Μ..Α.Σ. στο Facebook

Αρτοκλασία στην μνήμη των Αγίων Αυτάδελφων Αλέξανδρου, Αλφειού και Ζώσιμου, οι οποίοι είναι προστάτες του Σωματείου Ελλήνων Μεταποιητών Αλουμινίου και Σιδήρου (ΣΕΜΑΣ), τελέστηκε την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στην Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκης. Παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών), Θεόφιλος Παγιάτης, η διοίκηση του ΣΕΜΑΣ και μέλη του Σωματείου.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών διοργανώνει το 5ο συνέδριο κατασκευαστών, το Σάββατο 22 και Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Μεταποιητών Αλουμινίου & Σιδήρου σας προσκαλούν την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 11:30 πμ στην ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας η οποία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του ΣΕΜΑΣ Στρ. Παπούλα 13 Αν Τούμπα.

To Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Γραφείο της Αναπληρωτού Γενικής Γραμματέως Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Αναπτυξιακής Συνεργασίας Υπουργείου Εξωτερικών, κ. Μάγδας Καρακόλη, και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας - Αντιπεριφέρεια Εξωστρέφειας Καινοτομίας και Νέων Τεχνολογιών, σας προσκαλεί στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Ενημέρωση για την Τουρκική & Βουλγαρική αγορά».

Σελίδα 1 από 4

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ