Στρατηγού Αναστασίου Παπούλα 13
E-mail: info@semas.gr

Το Σ.Ε.Μ..Α.Σ. στο Facebook

Το σωματείο στην 32η Infacoma 2015

Το Σωματείο Ελλήνων Μεταποιητών Αλουμινίου & Σιδήρου (Σ.Ε.Μ.Α.Σ.) για άλλη μια χρονιά πιστό στην πολιτική του και παρά την ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για τον χώρο της δόμησης συμμετείχε δυναμικά στην καθιερωμένη πλέον διεθνή έκθεση δομικών υλικών την 32η Infacoma 2015.

Η έκθεση έλαβε χώρα από 12 έως 15 Φεβρουαρίου 2015 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης και κατάφερε για άλλη μια χρονιά να προσελκύσει κατασκευαστές αλλά και απλό κοινό. Η 32η Infacoma 2015 τελούσε υπό την αιγίδα των Υπουργείων: Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος & Ενέργειας. Το σωματείο με την δυναμική του παρουσία (Περίπτερο 13 stand 11) έδωσε το παρόν, προάγοντας τις εταιρείες -μέλη του και χορηγούς της στηρίζοντας και ενδυναμώνοντας τον κλάδο αλουμινίου - σιδήρου.

Οι εταιρείες που συμμετείχαν κάλυπταν ολόκληρο το φάσμα των επαγγελματιών της δόμησης με πρωτοποριακές προτάσεις και προϊόντα στην δόμηση.

Το Σ.Ε.Μ.Α.Σ. ευχαριστεί θερμά του εκθέτες-μελή του σωματείου που συντάχτηκαν με την προσπάθεια του.

Τέλος, το Σ.Ε.Μ.Α.Σ. ευχαριστεί θερμά την διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo ΑΕ για την προσφορά της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εκδηλώσεις - Δραστηριότητες