Συνεργασία BEΘ με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

07/09/2011

Η ανάγκη των επιχειρηματιών για απόκτηση νέων γνώσεων και δεξιοτήτων στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον που λειτουργούν οι επιχειρήσεις είναι το διάστημα αυτό περισσότερο έντονη και επιβεβλημένη από κάθε άλλη φορά  καθώς τόσο η τεχνολογία όσο και η πληροφορία αλλάζουν με ταχύτατους ρυθμούς και ο ανταγωνισμός γίνεται ολοένα και πιο σκληρός.

Το ΒΕΘ ανταποκρινόμενο στις ανάγκες των επιχειρήσεων – μελών του για την δια βίου εκπαίδευση και επαγγελματική κατάρτιση καθώς και για την αναγκαία σύνδεση των ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων με τις παραγωγικές επιχειρήσεις  προκειμένου να εφοδιαστούν με τις απαραίτητες γνώσεις για την βελτίωση της παραγωγικότητας των καθώς  και την ενίσχυση των προσπαθειών τους για εξωστρέφεια , αποφάσισε να χρηματοδοτήσει την υλοποίηση αυτών των σεμιναρίων.

Τα σεμινάρια αυτά απευθύνονται σε επιχειρηματίες, αυτοαπασχολούμενους και εργαζόμενους που δραστηριοποιούνται στους τομείς της μεταποίησης και της παροχής υπηρεσιών.

  1. Αρχές Μάνατζμεντ για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις
  2. Αρχές Μάρκετινγκ για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις
  3. Τα Πρώτα Βήματα της Μικρομεσαίας Επιχείρησης στο Εξαγωγικό Εμπόριο.

Κάθε σεμινάριο θα έχει διάρκεια 10 ώρες και περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων. Οι διαλέξεις θα γίνονται στο κτήριο του ΒΕΘ κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 19,00-21,00.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια ή όσοι επιθυμούν συμπληρωματικές πληροφορίες ή διευκρινήσεις να επικοινωνήσουν ΑΜΕΣΑ με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του ΒΕΘ τηλ: 2310271708 & 2310271854, καθώς θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας για τους συμμετέχοντες.