Στην 46η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας προτίθεται να συμμετάσχει το Β.Ε.Θ.

20/04/2012

Η παλαιότερη έκθεση πανελλαδικά, έχει καθιερωθεί σαν τόπος συνάντησης παραγωγών, εμπόρων & καταναλωτικού κοινού και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όλου του παραγωγικού κόσμου. Αποτελεί μεγάλο γεγονός για την περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας, στοχεύει στην προβολή των επιχειρήσεων όλων των κλάδων, στη δημιουργία εμπορικών επαφών και συναντήσεων, στην ενημέρωση των καταναλωτών απ' όλη την Ελλάδα και στην προώθηση των πωλήσεων.

Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκθεσιακής πολιτικής και στήριξης των επιχειρήσεων - μελών του, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης προτίθεται να παρέχει στα μέλη του τη δυνατότητα συμμετοχής στην ανωτέρω έκθεση, με δωρεάν παραχώρηση εκθεσιακού χώρου, για την 1Π συμμετοχή - δωρεάν stand 12 τ.μ., για τη 2η & 3η συμμετοχή - 50% επιδότηση για stand 12τ.μ. και για την 4η & πλέον συμμετοχές - λόγω της οικονομικής κρίσης για το 2012 - επιδότηση 50% για stand 12 τμ.

Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην ανωτέρω έκθεση, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο σωματείο, τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 940 160 μέχρι την Παρασκευή, 4 Μαΐου 2012.